Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Radu

22 Iunie 2019
Vizualizari: 1138
Comentează add

"Marşul normalităţii", organizat de Asociația Noua Dreaptă

catalin-radu

Foto: Cătălin Radu

O manifestație publică este organizată de Asociația Noua Dreaptă. În Piaţa Victoriei unde încă de la ora 12 participanţii la marşul normalităţii s-au strâns în parcarea din această piață; sunt aproximativ câteva sute de persoane,  care se vor deplasa pe traseul Piaţa Victoriei-Piața Romană, apoi spre Piața Universității şi de acolo se îndreaptă spre Dealul Patriarhiei, unde este punctul fnal al acestui marş. Deplasarea participanților se va face pe banda I de circulație și pe trotuare.

Organizatorul spune că dorește să atragă atenția că legalizarea parteneriatelor civile nu trebuie să aibă loc, ci sunt împotriva persoanelor de acelaşi sex care doresc legiferarea acestora.

Oamenii sunt cu steaguri tricolore şi pancarte, şi continuă să strige împotriva comunităţii LGBT. Marşul normalităţii a fost notificat la Primăria Capitalei, iar jandarmii vor asigura ordinea publică pe tot parcursul lui.

Trebuie să mai adaug că, tot astăzi, mai târziu, la ora 17:00, este organizat un marş al diversităţii, al celor de la Asociaţia Accept, ei fiind organizatorii.

Ei se vor strânge la ora 17:00 aici, în Piaţa Victoriei, şi se vor deplasa pe traseul Calea Victoriei-Bulevardul Regina Elisabeta, Piaţa Universităţii fiind punctul de sosire.

În jurul orei 20:30, în zona statuilor de la Universitate se vor ţine discursuri, dar şi concerte de muzică a unor DJ.

Începând cu ora 18:30, se va restricţiona traficul pe Calea Victoriei pe segmentul cuprins între Piaţa Victoriei şi strada Frumoasă.

Pe toată desfăşurarea marşului, jandarmii vor asigura liniştea publică.

Reprezentanţii marşului diversităţii spun că organizează acest eveniment pentru a promova toleranţa faţă de cuplurile de acelaşi sex. Trebuie să mai amintesc că, anul trecut, au participat la marşul diversităţii aproximativ 5.000 de persoane.


Etichete Marşul normalităţiiNoua Dreaptămarş al diversităţiiAsociaţia Accept

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live