Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Vineri, 16 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Octombrie 2017
Vizualizari: 1628
Comentează add

Interviul acordat de Mark Meyer,preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americane, Ruxandrei Săraru, poate fi ascultat marţi, 24 octombrie, de la ora 21:05.

Mark Meyer: România trebuie să facă eforturi să atragă investitori

radiojurnal

Mark Meyer. Foto: Facebook

România trebuie să facă eforturi să atragă investitori şi să demonstreze că oferă bune oportunităţi de afaceri - afirmă Mark Meyer, preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americane.

Într-un interviu acordat RRA, acesta a recomandat autorităţilor de la Bucureşti să viziteze şi New York-ul, capitala americană de business, nu doar Washingtonul, şi să vină cu propuneri concrete.

Mark Meyer: "România, din anii 2000 încoace, şi-a concentrat cele mai multe energii în consolidarea relaţiilor politice, militare şi de securitate cu Statele Unite, iar pentru acest lucru primeşte calificativul excelent. Fiecare guvern al României a făcut o treabă foarte bună în aceste domenii, însă ele aproape au ignorat relaţia economică şi de afaceri, care este la fel de importantă ca şi celelalte.

"Mediul de afaceri american nu face investiţii într-o ţară ca România doar pentru că e membră a NATO şi a Uniunii Europene.

"Acest lucru este important şi creează investitorilor un sentiment de siguranţă, dar, în mod evident, când investeşti într-o ţară o faci pentru că găseşti o bună oportunitate de afaceri."

Interviul acordat de preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americane, Ruxandrei Săraru, poate fi ascultat marţi, 24 octombrie, în emisiunea "Oameni care mişcă România", de la ora 21:05.

Discuţia a avut loc după cel mai mare eveniment de promovare comercială, organizat anual de către Departamentul american al Comerţului, 'Trade Winds', aflat la a 10-a ediţie.

Aproximativ 100 de companii americane s-au aflat în Capitală timp de trei zile, pentru contacte cu firme româneşti, în vederea dezvoltării unor proiecte comune.


Etichete Mark Meyerpreşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americaneinvestitori

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live