Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Noiembrie 2018
Vizualizari: 613
Comentează add

Ministrul de interne francez, Christophe Castaner, a acuzat extrema dreaptă şi pe liderul său, Marine Le Pen, de confruntările din Paris.

Marine Le Pen, acuzată de organizarea confruntărilor de la Paris

radiojurnal

   Marine Le Pen         Foto: www.marine2017.fr.

Ministrul de interne francez, Christophe Castaner, a acuzat extrema dreaptă şi pe liderul său, Marine Le Pen, de confruntările din Paris.
 
Castaner a spus că Marine Le Pen a fost cea care le-a cerut ieri protestatarilor să se adune pe Champs-Élysées, în pofida interdicţiei explicite impuse de autorităţi.
 
În replică, azi, Marine Le Pen, a respins acuzaţiile şi a susţinut că ea nu a chemat la violenţe, ci doar a întrebat autorităţile de ce nu permit demonstraţiile pe Champs-Élysées.
 
Potrivit corespondentului RRA la Paris, Anton Cazacu, aşa-numitele 'veste galbene' au ieşit pe străzile Parisului încă de dimineaţă.
 
Fără a fi cu adevărat organizaţi, protestatarii s-au îndreptat grupuri-grupuri către zona simbolică a capitalei franceze, Bulevardul Champs-Élysées şi Piaţa Concorde, acolo unde se află parlamentul şi nu departe de locul unde este situat Palatul Élysée.
 
Ei protestează faţă de scumpirea carburanţilor şi scăderea nivelului de trai.

Etichete Marine Le PenprotesteParisFranta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live