Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 22 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

14 Martie 2015
Vizualizari: 937
Comentează add

Primarul sectorului 5 a fost dus încătuşat la arestul Poliţiei Capitalei, unde va rămâne până se va judeca contestaţia sa la arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Marian Vanghelie, în arestul Poliției Capitalei

diana-surdu

Edilul Marian Vanghelie. Foto: captură video.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Instanţa supremă a admis sâmbătă solicitarea DNA, dar decizia nu este definitivă.

Este un alt caz de corupţie la Primărie, cu aceeaşi reţetă a comisionului de 20%, anchetat de procurorii DNA.

După 6 ore de dezbateri la instanţa supremă privind arestarea sau cercetarea în libertate, la miezul nopţii primarul Marian Vanghelie a plecat pentru câteva ore acasă, unde a aşteptat decizia judecătorilor.

În jurul 8:00, edilul a fost dus încătuşat la arestul Poliţiei Capitalei, unde va rămâne până se va judeca contestaţia sa la arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Marian Vanghelie este acuzat de DNA că a perceput comisioane de 20% din contractele pe care le-a încheiat în numele Primăriei din 2007 până în prezent şi că a favorizat firmele lui Dumitru Marin să obţină contracte din bani publici, estimate la 2 miliarde de lei.

Banii au fost ascunşi prin firmele apropiaţilor, între care şi iubita sa, Oana Mizil, cercetată în libertate, şoferul său, Adrian Murgoci, şefa Economatului sector 5, Laura Ciocan şi soţul său, cercetaţi sub control judiciar, dar şi vărul primarului, Niculae Sorin, arestat pentru 30 de zile.


Etichete Marian Vangheliearestprimarsectorul 5BucurestiPolitia CapitaleiDNAprocurorijudecatoriOana MizilLaura CiocanNiculae SorinAdrian Murgoci

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live