Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Iunie 2019
Vizualizari: 348
Comentează add

Marian Neacşu a fost validat pentru funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.

Marian Neacşu, validat pentru funcţia de vicepreşedinte al ANRE

radiojurnal

Marian Neacşu. Foto: ro.wikipedia.org/wiki/Marian_Neacșu

Marian Neacşu a fost validat de Comisiile parlamentare de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.

Decizia va fi luată prin vot în şedinţa comună a Parlamentului, programată de la ora 14:00.

Pentru această funcţie s-au mai înscris doi candidaţi, Gabriela Moroianu şi Costin Mihai Păun, care au fost respinşi de comisii.

Niciunul dintre cei trei nu a fost prezent, iar legea permite selecţia candidaţilor fără prezenţa acestora, spune preşedintele Comisiei pentru energie a Senatului, Gheorghe Marin.

Acesta susţine că, potrivit CV-ului, Marian Neacşu are experienţă în domeniul managementului, la care se adaugă şi activitatea parlamentară.

Marian Neacşu a fost secretar general al PSD, fiind exclus din partid în noiembrie anul trecut, iar în februarie el s-a alăturat PRO România.


Etichete marian neacsucamera deputatiloranre

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live