Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

22 Aprilie 2017
Vizualizari: 1728
Comentează add

Finala masculină de la sol a adus României prima medalie la C.E. de Gimnastică Artistică Petrom de la Cluj Napoca - aur prin Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu la a 10-a medalie europeană de aur din carieră

bogdan-predescu

  Foto: Robert Bentia

Prima finală a zilei de sâmbătă de la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj Napoca, a adus și cea mai mare bucurie de până acum, după ce Marian Drăgulescu a reușit să câștige aurul la sol. Marian a intrat al 6-lea în concurs și a avut o evoluție sigură care i-a adus cea mai mare notă - 14.500. 

Imediat după el, rusul Dmitrii Lankin a obținut un 14.466 care îl menținea pe Marian în cursa pentru aur, iar ultima evoluție a belarusului Bulauski a risipit orice emotie pentru o bucurie generală în Polivalenta din Cluj. 
Marian Drăgulescu are în palmares 10 medalii de aur la Campionatele Europene, dintre care patru de aur la acest aparat (sol), în condițiile în care bilanțul se poate modifica duminică odată cu finala de la sărituri, acolo unde valorosul nostru sportiv are cea mai bună notă din calificări. 
 
 
Tot duminică vor evolua în finala de la bârnă și Larisa Iordache alături de Cătălina Ponor, cu gândul evident la alte două prezențe pe podium.
 

Etichete Marian Dragulescumedalie de aursolcampionate europeneClujNapoca

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live