Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 23 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 August 2020
Vizualizari: 317
Comentează add

Marcel Ciolacu și Eugen Teodorovici vor candida sâmbătă la Congresul Extraordinar al PSD pentru funcția de preşedinte al partidului.

Marcel Ciolacu și Eugen Teodorovici, candidații pentru șefia PSD

radiojurnal

Sigla PSD.     Foto: Arhivă.

Actualul lider interimar al social-democraților, Marcel Ciolacu, și senatorul Eugen Teodorovici vor candida sâmbătă la Congresul Extraordinar al PSD pentru funcția de preşedinte al partidului.

Cele două candidaturi au fost validate astăzi în Comitetul Executiv Național al PSD.

Totodată, vor fi aduse o serie de modificări la statutul partidul, între care și alegerea preşedintelui Consiliului Național în Congres.

Reuniunea social-democraților se va desfășura online, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție saniatră, a dat asigurări purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.


Lucian Romascanu: Ținând cont de legea care spune că nu avem voie mai mult de 20 de persoane într-o sală, vom avea 1.509 candidați care vor fi împărțiți în 38 de centre teritoriale, unde vor exista urne, unde se va vota pe buletine de vot, fiind vorba de nume - se va vota secret, se vor face procese verbale, după vot, care se vor transmite către toți și, firește, la centru. Toate centrele teritoriale vor fi dotate cu aparatură audio-video pentru transmitere live a acestui eveniment, iar toată lumea va avea acces pe ecrane la imaginile din toate celelalte centre.


Etichete psd(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live