Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

26 Septembrie 2021
Vizualizari: 182
Comentează add

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi la Buzău că partidul așteaptă decizia autorităților publice, pe care le-a sesizat în legătură cu organizarea congresului PNL.

Marcel Ciolacu despre congresul PNL: S-au încălcat toate regulile posibile

radio-romania-actualitati

Liderul PSD, Marcel Ciolacu. FOTO: Agerpres.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi la Buzău că partidul așteaptă decizia autorităților publice, pe care le-a sesizat în legătură cu organizarea congresului PNL de la București.

Marcel Ciolacu și-a reafirmat opinia potrivit căreia reuniunea liberalilor nu a respectat prevederile legale în materie de limitare a pandemiei.


Marcel Ciolacu: S-au încălcat toate regulile posibile, o sfidare la adresa tuturor românilor. În timp ce noi suntem amendați sau condamnați că am plecat din spital când aveam COVID, pentru anumite urgențe, ei și-au permis să participe 5000 de oameni într-o sală fără să respecte absolut nicio regulă. Vă reamintesc că Partidul Social Democrat nu și-a putut ține congresul când erau 1.000 de cazuri și doar 14 decese. Este o dictatură guvernamentală, pentru că și-au modificat legile cu o săptămână înainte ca să poată ține acest congres.


Etichete psdmarcel ciolacupnlcongrespandemiecoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live