Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 29 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Octombrie 2020
Vizualizari: 858
Comentează add

Marcel Ciolacu susține că autoritățile trebuie să analizeze oportunitatea organizării alegerilor în data de 6 decembrie.

Marcel Ciolacu, despre amânarea alegerilor parlamentare

radiojurnal

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că autoritățile trebuie să analizeze foarte bine oportunitatea organizării alegerilor în data de 6 decembrie, în condițiile creșterii alarmante a cazurilor de infectări cu noul coronavirus.

El spune că social-democrații sunt pregătiți pentru scrutin, dar prioritară rămâne sănătatea cetățenilor, iar sfaturile specialiștilor indică necesitatea amânării alegerilor.


Marcel Ciolacu: Nu ziua votului este problema mare. Campania electorală. Peste o săptămână vom intra în campanie electorală. Cum poți cu o campanie electorală să stopezi un trend ascendent? Este o aberație. Poate doar domnul Orban găsește o soluție cu Iohannis. Noi nu avem o problemă cu data alegerilor; avem o problemă cu prioritățile românilor. Prioritățile românilor acum: sănătate, nu alegeri. Când ai 6.000 de infectări pe zi, cum oprești acest trend ascendent? Cu campanie electorală?


Realizator: Marcel Ciolacu a mai precizat că săptămâna viitoare legea care stabilește că Parlamentul, și nu Guvernul stabilește data alegerilor parlamentare va intra în dezbaterea legislativului.

(RS)


Etichete psdguvernpandemie(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live