Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

22 August 2020
Vizualizari: 1063
Comentează add

A candidat şi fostul ministru de finanţe, Eugen Teodorovici. Pentru funcţia de preşedinte al Consilului Naţional, Marcel Ciolacu l-a propus pe Vasile Dâncu.

Marcel Ciolacu a fost ales președinte al PSD

radio-romania-actualitati

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al Partidului Social Democrat la congresul extraordinar al formaţiunii care a avut loc astăzi.

A candidat şi fostul ministru de finanţe, Eugen Teodorovici. Pentru funcţia de preşedinte al Consilului Naţional, Marcel Ciolacu l-a propus pe Vasile Dâncu.

În discursul său, Vasile Dâncu a subliniat că este pentru prima dată in istoria PSD când este propusă o echipă de conducere cu un proiect politic.


Vasile Dâncu: Cei de astăzi nu pot gândi deloc în programele de guvernare viitorul, nu au nici o strategie, dar parcă și noi am fost în ultima vreme câteodată depășiți de evenimente, de mișcarea rapidă a realității și a trebuit să fim mai degrabă pompieri, să facem politici pompieristice. Am crezut că am descoperit piatra filozofală, dacă dăm oamenilor salarii și pensii mari. Acestea sunt drepturi ale oamenilor și e foarte bine că le respectăm noi, social democrații, dar principala noastră misiune, a noului PSD, este să proiectăm un plan pentru viitor.

(RS)


Etichete psdmarcel ciolacu(RS)presedintecongres

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live