Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE Luni, 18 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Pompilius Onofrei

9 Martie 2018
Vizualizari: 1539
Comentează add

În aceste zile de început de primăvară, Teatrul ACT din Capitală vă propune o premieră-eveniment: "STAGE DOGS", un spectacol scris și regizat de Florin Piersic junior.

Marcel Iureș și Florin Piersic Jr, interviu în exclusivitate pentru RRA Marcel Iureș și Florin Piersic Jr, interviu în exclusivitate pentru RRA - Conține audio

pompilius-onofrei

Marcel Iureș și Florin Piersic Jr.

În aceste zile de început de primăvară, Teatrul ACT din Capitală vă propune o premieră-eveniment: "STAGE DOGS",  un spectacol scris și regizat de Florin Piersic junior, după o idee desprinsă din "A Life in the Theatre" - textul dramatic al americanului David Mamet; un spectacol în două personaje, care se constituie și într-o întâlnire memorabilă - prima, de altfel, pe scândura scenei - între doi mari actori:  Marcel Iureș - care îl are ca partener de scenă pe același Florin Piersic Jr..

Un succes - premiera oficială de aseară, ne asigură Pompilius Onofrei, care a avut privilegiul să stea de vorbă cu protagoniștii imediat după prima înfățișare la public a "Stage Dogs".


Așadar - vă supunem atenției o invitație la teatru, într-un dublu interviu acordat în exclusivitate de ei doi artiști pentru Radio România Actualități.

AUDIO: Interviu.


"Să fii actor e o îndeletnicire minunată. Cumplită. Superbă. Ridicolă. Formidabilă. Oribilă. Înălțătoare. Penibilă. Cam despre asta e vorba în ‘Stage Dogs’. Și sunt șanse să iasă un Iureș nemaivăzut." Florin Piersic jr.

Următoarele reprezentații - 10, 15,16 și 17 martie, la teatrul ACT din Capitală - Calea Victoriei, nr. 126


Etichete teatrul actflorin piersic juniorstage dogsmarcel iures

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live