Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Octombrie 2021
Vizualizari: 243
Comentează add

Participare a reprezentantului OMS la Maratonul vaccinării pentru viaţă de la Bucureşti.

Maratonul vaccinării pentru viaţă de la Bucureşti

radiojurnal

Centru de vacinare la Circul Metropolitan din Sectorul 2. FOTO: Catalin Radu.

Un amplu eveniment de vaccinare anti-COVID-19 se desfășoară în Capitală la sfârșitul acestei săptămâni în care ritmul campaniei naționale de imunizare s-a revigorat simţitor, iar ieri bilanțul zilnic s-a apropiat mult de nivelul maxim atins în primăvară.

Deschiderea oficială a "maratonului vaccinării pentru viață" a avut loc la centrul amenajat la Palatul Copiilor și a fost o nouă ocazie pentru ca autoritățile și specialiștii să amintească de importanța vaccinării.

Expertul Organizației Mondiale a Sănătății a venit la București pentru a acorda sprijin în gestionarea crizei grave cu care se confruntă România.

Medicul Heather Papowitz a participat la campania de vaccinare din New York, unul dintre cele mai afectate orașe din Statele Unite încă din primul val al pandemiei, și a povestit astăzi că doar prin vaccinare marea metropolă americană a revenit la viață.


Heather Papowitz: Am pus din nou New York-ul în mişcare, iar asta a fost o experienţă extraordinară. Eu sunt vaccinată. Tatăl meu, mama mea, surorile, cumnaţii, nepoţii, toţi suntem vaccinaţi, iar pe lângă vaccinare mă protejez în continuare. Port masca în locurile publice sau în spaţii închise şi evaluez în permanenţă riscurile, dacă e aglomeraţie - deci îmi iau toate măsurile de prevenire a infectării. Mă bucur că a venit multă lume azi şi sper să ajungeţi şi aici la rezultatele din ţara mea.
 

Realizator: În total, în Capitală s-a trecut de 10.000 de persoane vaccinate astăzi.


Etichete maraton de vaccinarecoronavirusvaccin(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live