Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

3 Mai 2021
Vizualizari: 452
Comentează add

O serie de 10 evenimente dedicate vaccinării antiCOVID -19 au început astăzi la Brașov.

"Maratonul vaccinării" la Brașov

radio-romania-actualitati

Foto: facebook.com/rovaccinare/

O serie de 10 evenimente dedicate vaccinării antiCOVID -19 au început astăzi la Brașov.

Primăria municipiului a organizat în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică centre de vaccinare dedicate mai multor domenii, pornind de la ideea de libertate pe care o dă imunizarea, liber la cultură, în tribune, la joacă, liber la cinema, la concerte sau în biserici.

Primul astfel de centru a fost amenajat la Teatrul Sică Alexandrescu și este dedicat artiștilor și iubitorilor de cultură, iar DSP a postat pe pagina de Facebook a instituției clipuri video care surprind atmosfera de acolo. Prima care s-a vaccinat a fost chiar o actriță a teatrului, Bianca Zurovschi:


Bianca Surovschi: Mă simt foarte bine, am vrut demult să mă vaccinez, doar că aş fi prins programare doar undeva la Miercurea Ciuc sau la Făgăraș sau undeva foarte departe iar acum, pentru că se face în teatru și este locul în care joc şi în care mă simt bine de aproape 30 de ani am zis că Dumnezeu a făcut-o special pentru mine ca să mă simt cât se poate de relaxată. Mă simt ca acasă şi sunt fericită că am scăpat de un foarte mare stres şi mi se pare că primăria a avut o idee foarte bună, să se facă vaccinul în mai multe centre și pentru sportivi, pentru artiști, pentru iubitorii de distracții şi care vor să plece în alte părți, pentru concerte, pentru că fiecare persoană își găsește locul unde se simte cel mai bine. Eu aici mă simt cel mai bine şi sunt fericită că sunt aici, de abia aştept să fac rapelul.


Realizator: DSP Brașov a pregătit 500 de doze de vaccin pentru evenimentul de astăzi la care nu este nevoie de programare. În toate cele 10 etape ale maratonului de la Brașov se va folosi serul antiCOVID de la Pfizer BioNTech.

Următoarea etapă va avea loc la sfârșitul săptămânii, pe 9 mai, iar în ton cu sărbătoarea de atunci se va numi Liber în Europa.

La centrul care se va amenaja în Piața Sfântul Ioan din municipiu vor fi așteptaţi mai ales angajați din turism și iubitori de călătorii.


Etichete vaccinmaratonvaccinaredrive thrubrasovcoronavirusdsppfizer-biontech(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live