Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

22 August 2021
Vizualizari: 370
Comentează add

Azi are loc prezentarea unui album-martor al spectacolului "Prințesa deocheată", în regia lui Silviu Purcărete și scenografia lui Dragoș Buhagiar.

Maraton de evenimente, la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

mihaela-helmis

www.sibfest.ro

La Sibiu, maratonul de evenimente din programul Festivalului Internațional de Teatru continuă astăzi cu spectacole, reprezentații online, teatru în aer liber în pieţe sau pe străzi, expoziții, întâlniri cu arta și cu oamenii care ne dăruiesc spectacolul.

Lansările de carte sunt și ele numeroase; chiar la această oră începe prezentarea unui album-martor al spectacolului "Prințesa deocheată", în regia lui Silviu Purcărete și scenografia lui Dragoș Buhagiar, pe care reporterul RRA Mihaela Helmis l-a invitat la microfonul Radio România cu câteva momente în urmă.

Dragoş Buhagiar: În ceea ce privește "Prințesa", sunt implicat emoțional, pentru că în afară de realizarea spectacolului am avut șansa să construiesc un spațiu de joc, o sală pe care mi-aş dori din tot sufletul să reușim s-o îmbunătățim în timp, s-o perfecționăm.
În legătură cu "Prințesa", e un spectacol care reprezintă o anume perioadă din viața mea. Între două experiențe, între două spectacole făcute la Tokyo, am făcut acest spectacol alături de Silviu Purcărete. Cred că nimic nu e întâmplător; lucrurile au legătură cu unele cu altele.


Etichete Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiuteatrusibiudragos buhagiar(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live