Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Martie 2020
Vizualizari: 994
Comentează add

La Constanța, de săptămâna viitoare va funcționa un spital modular de izolare și tratament

MApN: Spital modular de izolare și tratament, la Constanța (FOTO)

radiojurnal

Foto: Sorin Cealara.

La Constanța, de săptămâna viitoare va funcționa un spital modular de izolare și tratament, achiziționat din Olanda de Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale.

Această capabilitate medicală va fi amplasată pe terenul stadionului Portul din Constanța. Iată ce a declarat azi locotenent colonel doctor Nicolae Cătălin Boca, comandantul Spitalului ROL 2 Constanța:


Nicolae Cătălin Boca: Acest spital modular va avea scopul de a prelua pacienții suspectaţi sau infectați de virusul acesta COVId-19. Sperăm să venim în sprijinul populației cât mai repede pentru a ajuta la gestionarea acestei situații de urgență. Sperăm ca acest camp să fie puse cât mai repede în funcțiune și în acest sens am avut parte de sprijin atât al tuturor structurilor de forțe ale MApN, cât și al autorităților locale. După cum poate să vadă toată lumea, activitățile se desfășoară destul de repede aici şi sperăm ca totul să fie pus în funcțiune în cel mai scurt timp. Atât atât noi, cât și întreaga structură a MApN încercăm să fim pe deplin în sprijinul populației și populația sperăm să fie conștientă că poate să se bazeze pe toate structurile MApN care vin în sprijinul populației în aceste momente dificile.

FOTO: Sorin Celara.

1 bun

(RS)


Etichete spitalmapnspital modularconstantacoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live