Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Joi, 04 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nucu Jalea

27 Mai 2016
Vizualizari: 1075
Comentează add

Ministerul Apărării Naționale participă, în premieră națională, la o convenție de gaming - East European Comic Con 2016 în perioada 27-29 mai, la Romexpo, București.

MApN participă în premieră la East European Comic Con 2016 MApN participă în premieră la East European Comic Con 2016 - Conține video

nucu-jalea

Foto: facebook.com/ForteleAerieneRomane.

Ministerul Apărării Naționale participă, în premieră națională, la o convenție de gaming - East European Comic Con 2016, care se desfășură, în perioada 27-29 mai, la Complexul expozitional Romexpo din București.

Forțele pentru Operațiile Speciale sunt  reprezentate de militari ai Brigăzii 6, cu echipamente și tehnică de luptă, printre care se  numără și un vehicul multirol de mare mobilitate, cunoscut publicului sub numele de Humvee, ce va putea fi admirat în afara zonei standurilor. 

Și Statul Major al Forțelor Navale paticipă cu o prezentare a  armamentului  specific.

De asemenea, în cadrul standurilor M.Ap.N., vizitatorii pot admira o expoziție de machete navale și una de echipament, tehnică militară și uniforme, iar Centrul militar zonal București va prezenta oferta educațională a Armatei României.

Cei prezenți au arătat un real interes  pentru standum MApN, declarându-se încăntați că pot tine pentru prima oară o armă în mână.

Comic Con din Europa de Est,  este un eveniment bazat pe cultura pop.

Acesta a fost organizat pentru prima dată de ONG Kesenai în 2013, și își propune să aducă împreună pe toți cei care iubesc cărți de benzi desenate, filme, seriale TV, Sci-Fi și fantezie, cultura japoneză.

Ideea acestei convenții a venit de la celebrul Comic Con din San Diego International.

Comic Con din Europa de Est este una dintre cele mai importante evenimente de acest gen din Europa și cel mai important din Europa de Est.


Etichete avionf 16aviaţieMApNEast European Comic Con 2016expozitieromexpobucurestifortele pentru operatii specialeStatul Major al Forțelor Navale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live