Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Iunie 2018
Vizualizari: 1269
Comentează add

Festivităţile dedicate Zilei Drapelului Naţional au loc la statuia Ostaşului Român din Sfântu Gheorghe, dezvelită în 1974 în memoria luptelor de eliberare a orşului.

Manifestări de Ziua Tricolorului, la Sfântu Gheorghe

radiojurnal

Foto: Simona Uta.

Manifestări de Ziua Tricolorului au avut loc şi la Câmpina.

Acolo a fost relizat un tricolor de 100 de metri care a fost desfăşurat şi purtat o sută de elevi.

A fost organizată şi o ceremonie oficială de înălţare a drapelului, care a fost urmată de un program artistic, iar la final au fost lansate în aer o sută de baloane în culorile steagului.

În oraşul Sfântul Gheorghe ceremoniile vor începe în scurt timp.

Mai multe informaţii despre programul acestora are corespondenta noastră Oana Negrea:


Reporter: Festivităţile dedicate Zilei Drapelului Naţional vor începe peste o oră la statuia Ostaşului Român din Sfântu Gheorghe, dezvelită în 1974 în memoria luptelor de eliberare a orşului, Sfântu Gheorghe fiind primul oraş din Ardealul de Nord eliberat de sub ocupaţie străină în septembrie 1944.

Pe catargul de lângă monument va fi înălţat un tricolor care a fost sfinţit în această dimineaţă în capela din incinta Unităţii Militare 01048 din Sfântu Gheorghe.

Ceremonia de ridicare pe catarg a tricolorului românesc va avea loc aşadar la ora 14:00, iar cu acest prilej va avea loc şi o demonstraţie aviatică a piloţilor şi paraşutiştilor de la Aeroclubul teritorial Brasov, care şi în ani precedenţi au făcut spectacol aerian deasupra municipiului Sfântu Gheorghe.


Etichete ManifestăriZiua TricoloruluiSfântu Gheorghemilitaricampina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live