Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Ianuarie 2017
Vizualizari: 968
Comentează add

Cu ocazia Zilei Culturii Naţionale şi ca parte a strategiei ICR de celebrare în acest an a Centenarului Lipatti, mâine, la Sala Radio va avea loc un concert aniversar.

Manifestări cu ocazia Zilei Culturii Naţionale

radiojurnal

În aceste zile au loc numeroase manifestări în ţară şi în străinătate pentru a marca Ziua Culturii Naţionale, care se sărbătoreşte în fiecare an pe 15 ianuarie, ziua de naştere a poetului naţional Mihai Eminescu.

Versurile sale pot fi ascultate în această seară într-un concert coral special susţinut la Cercul Militar din Bucureşti de Corul Academic al Filarmonicii de Stat Arad.

La Centrul naţional de artă "Tinerimea Română" are loc o ediţie specială a manifestării Round Table, care aduce în prim plan artişti străini stabiliţi în România.

La Londra este inaugurată astăzi secţiunea de carte românească la o bibliotecă de prestigiu, iar la Veneţia are loc vernisajul unei expoziţii de grafică intitulată "Ion Creangă şi personajele sale".

Tot cu ocazia Zilei Culturii Naţionale şi ca parte a strategiei ICR de celebrare în acest an a Centenarului Lipatti, mâine, la ora 19:00, la Sala Radio va avea loc concertul aniversar "Lipatti 100", susţinut de Orchestra Naţională Radio.


Etichete Manifestări cu ocazia Zilei Culturii Naţionalemihai eminescuversuricercul militar nationaltinerimea romamaicrsala radiocentenarul lipattionr

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live