Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

7 Aprilie 2015
Vizualizari: 1560
Comentează add

Întregul proiect prevede instalarea a peste 300 de camere de supraveghere, atât în Mangalia cât şi în staţiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun şi Olimp.

Mangalia şi statiunile din sudul litoralului, monitorizate video

mona-constantinescu-constanta

Foto: Arhivă 

Orasul Mangalia si statiunile din sudul litoralului vor fi monitorizate video. 

Consiliul Local Mangalia a votat astazi,  în cadrul unei şedinţe ordinare, un proiect de hotărâre privind realizarea unui sistem de supraveghere video, în oraş şi staţiuni. 
 
Conform deciziei aleşilor locali, proiectul va fi finanţat din taxa de linişte pe care municipalitatea o încasează de la agenţii economici. Într-o primă etapă, după îndeplinirea procedurilor legale, se vor monta aproximativ 50 de camere video în cele mai importante zone ale oraşului. 
 
În urma analizelor făcute împreună cu reprezentanţii Poliţiei, au fost  identificat zonele cu cel mai mare risc de infracţionalitate. Acelea vor fi primele zone monitorizate video. 
 
Centrul de comandă şi supraveghere va fi la sediul Poliţiei Locale. 
 
Conform datelor tehnice, întregul proiect prevede instalarea a peste 300 de camere de supraveghere, atât în Mangalia cât şi în staţiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun şi Olimp. 
 
Potrivit statisticilor oficiale, gradul de infracţionalitate în zonele supravegheate video ar putea scădea cu până la 40%.

Etichete Ştiri sud-estMangalia şi statiunile din sudul litoraluluimonitorizate video300 de camere de supravegherestaţiunile SaturnVenusCap AuroraJupiterNeptunOlimpConsiliul Local Mangalia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live