Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 14 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Claudiu Pădurean, Cluj

10 Martie 2015
Vizualizari: 1896
Comentează add

Specialiştii in gastronomie din Marea Britanie vor să adune pentru o carte de bucate, pe care urmează să o publice, cât mai multe reţete autentice din Transilvania.

Măncarea tradiţională românească a depăşit graniţele Măncarea tradiţională românească a depăşit graniţele - Conține audio

claudiu-padurean-cluj

Foto: Arhivă Constantin Pașol.

Tot mai mulţi străini apreciazâ mancarea traditionala romaneasca, iar unele reţete din Transilvania sunt utilizate de marile restaurante din Occident.

Şi nu este vorba de sarmale,icre de sturion sau alte mâncăruri importate, ci... de simpla brânză de burduf , sau de delicioasa plăcintă cu mere.

Specialiştii in gastronomie din Marea Britanie vor să adune pentru o carte de bucate, pe care urmează să o publice, cât mai multe reţete autentice din Transilvania.

Audio: Măncarea tradiţională românească a depăşit graniţele.


Etichete Stiri Nord-VestClujmancaretraditionalaOccidentRomaniaturistisarmaleicresturionbranzaMarea BritanieTransilvaniaretete

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live