Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

6 Octombrie 2010
Vizualizari: 1039
Comentează add

Personalităţi şi sute de constănţeni au condus-o pe ultimul drum, pe mama preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, care a fost înmormântată în Cimitirul Central din Constanţa.

Mama preşedintelui Traian Băsescu a fost înmormântată

Sute de constănţeni au condus-o pe ultimul drum, pe mama preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, care a fost înmormântată în Cimitirul Central din Constanţa.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie la mormântul situat pe aleea principală a cimitirului. Preşedintele alături de soţia sa, Maria şi cele două fiice, Elena şi Ioana şi-a condus mama pe ultimul drum

În urma lor s-au aflat fratele preşedintelui cu familia sa şi sute de constănţeni, în special de vârsta a treia, care au vrut să fie de faţă la ceremonie.

Premierul Emil Boc şi ceilalţi oficiali veniţi de la Bucureşti nu au putut ajunge la mormânt din cauza oamenilor adunaţi pe alei, în jurul acestuia, astfel că au rămas în mulţime.

Atât în incinta bisericii "Sfântul Ierarh Nicolae", cunoscută ca şi "Catedrala Marinarilor", cât şi la Cimitirul Central, unde a fost înmormântată Elena Băsescu, s-au aflat sute de persoane care au dorit să îi aducă flori şi un ultim omagiu mamei preşedintelui Traian Băsescu.

Premierul Emil Boc, aflat la ceremonie, a declarat că a vrut să fie alături de şeful statului în aceste clipe grele.

"Am venit împreună cu colegii mei pentru a fi alături de Traian Băsescu în acest moment dificil pentru orice fiu, pentru orice om care-şi pierde mama", a spus Boc.

La înmormântarea mamei lui Traian Băsescu au mai fost prezenţi foştii miniştri Vasile Blaga şi Adriean Videanu, actualul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

Elena Băsescu, mama preşedintelui Traian Băsescu, a murit, luni, la Constanţa, la vârsta de 82 de ani.


Etichete Traian BăsescuElena BăsescuinmormântareConstanţa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live