Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bordeiaşu

14 Februarie 2019
Vizualizari: 665
Comentează add

Pe baza propunerii făcute de deputatul PNL Robert Sighiartău, alocaţia pentru copiii de peste doi ani creşte de la 84 la 150 de lei, iar cea pentru copiii de sub doi ani la 300 lei

Majorarea alocaţiilor pentru copii a fost votată

alina-bordeiasu

 

Deşi în dezbaterile asupra bugetului de stat pe 2019 sunt luate în discuţie sute de amendamente, majoritatea ale opoziţiei, puţine dintre acestea au fost admise de plen. Printre ele, majorarea alocaţiilor pentru copii începând cu luna viitoare.

Cu 123 de voturi pentru şi 119 împotrivă, parlamentarii au adoptat în plen un amendament al PNL, respins iniţial în comisii, ce prevede majorarea alocaţiilor de stat pentru copii de la 1 martie 2019.

Pe baza propunerii făcute de deputatul PNL Robert Sighiartău, alocaţia pentru copiii de peste doi ani creşte de la 84 la 150 de lei, iar cea pentru copiii de sub doi ani, de la 200 la 300 de lei pe lună.

"Copiii români au nevoie de standarde mai ridicate de viaţă şi de nivel de trai în România, nu în altă ţară. Avem o problemă mare demografică. Avem o problemă legată de natalitate. Mă bucur că astăzi Partidul Naţional Liberal a reuşit să treacă acest amendament", a declarat deputatul PNL.


Etichete Robert Sighiartăuamendamentpnlalocaţiibugetfamilie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live