Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

3 Decembrie 2021
Vizualizari: 298
Comentează add

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, anunță că începe să se lucreze la reforma sistemului de securitate care va aborda toate elementele de risc.

Maia Sandu a cerut rezolvarea problemei "propagandei rusești" la Tv

sergiu-stet

   Maia Sandu. Foto: radiochisinau.ro

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a exprimat speranța că noul Consiliu pentru televiziune și radiodifuziune va reuși să nu permită "propaganda, minciuna și alte nereguli" realizate de Rusia și alte țări pe posturile de televiziune, transmite agenția R. Novosti.
 
După cum se arată în raportul întocmit de Centrul pentru jurnalism independent din Republica Moldova, în republică s-ar desfășura o "propagandă masivă din partea Rusiei" prin intermediul canalelor de televiziune, propagandă care ar putea reprezenta o "amenințare pentru republică".
 
"Sper foarte mult ca acest Consiliu pentru televiziune și radiodifuziune să fie obiectiv și eficient", a afirmat Sandu la postul de televiziune TVR Moldova.
 
Șeful statului moldovean a adăugat că în acest moment începe să se lucreze la reforma sistemului de securitate care va aborda toate elementele de risc, inclusiv securitatea cibernetică.

Etichete Maia SanduRepublica MoldovaRusia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live