Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Miercuri, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Octombrie 2017
Vizualizari: 574
Comentează add

Poliția londoneză a anunțat sâmbătă că mai mulți trecători au fost răniți în apropierea Muzeului de Istorie Naturală din oraș și că un bărbat a fost arestat la locul incidentului.

Mai mulți răniți la Londra după ce o mașină a pătruns pe trotuar

radiojurnal

Foto: Agerpres foto/ AP/ Kirsty Wigglesworth

Mai mulți răniți după un incident cu o mașină lângă Muzeul de Istorie Naturală din Londra

Poliția londoneză a anunțat sâmbătă că mai mulți trecători au fost răniți în apropierea Muzeului de Istorie Naturală din oraș și că un bărbat a fost arestat la locul incidentului, transmite Reuters, care amintește că presa britanică a relatat că o mașină a pătruns pe trotuarul din fața muzeului.
 
Poliția a descris incidentul din zona South Kensington, din vestul Londrei, drept o coliziune și a menționat că anchetează cazul. Poliția metropolitană nu a făcut referire la un posibil act terorist.
 
"Investigațiile pentru stabilirea circumstanțelor și a motivului sunt în curs de desfășurare", a anunțat poliția. În declarația poliției londoneze se mai menționa că la fața locului se află agenți de poliție și că a fost solicitat și serviciul de ambulanță din Londra, care la rândul său a transmis că răspunde apelului, potrivit Agerpres.

Etichete Londraranitiarestaremasinasoferpolitia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live