Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

23 Mai 2019
Vizualizari: 317
Comentează add

Mai mulți cetăţeni români se aflau în autocarul răsturnat în Italia

-

 

UPDATE: Româncă rănită în urma răsturnării unui autocar lângă Siena - a fost externată

Cetățeanul roman din Republica Moldova -  o femeie - care se afla printre cei 37 de turiști răniți ieri după ce autocarul cu care călătoreau s-a răsturnat, a fost exeternata in aceasta dimineața din spitalul din Siena, tranmsite corespondentul RRA; Elena Postelnicu.


La bordul autocarului, care plecase de la Montecatini Terme și se deplasa în direcția Siena-Florența, erau peste 50 de pasageri din mai multe state est-europene, turiști aflaţi într-un circuit al oraşelor italiene. Printre aceștia se aflau cetățeni din Ucraina, Russia, Armenia, România, Kazakistan, Bielorussia, Georgia și Republica Moldova.


In urma incidentului, ghidul grupului – o femeie originară din Rusia, în vârstă de 41 de ani a decedat in drum spre spital.
Șoferul italian in vârsta de 35 de ani, originar din Calabria, a fost arestat preventiv și este cercetat pentru ucidere in culpa. Potrivit primelor estimări ale poliției șoferul ar fi folosit telefonul mobil in timp ce conducea.

UPDATE: In autocarul cu turiști din țările din Europa de est care s a răsturnat ieri dimineața intr-o râpa de pe marginea autostrăzii dintre Florența si Siena s-ar fi aflat și pasageri din Republica Moldova, unul dintre ei cu dubla cetatenie: moldoveana și cetățenie romană, niciunul însă nu se afla in stare gravă.
Ghidul turistic al autocarului - o rusoaica in vârsta de 41 de ani a murit in drum spre spital, in vreme ce alti 37 de turiști sunt internați in spitalul din Siena in afara oricărui pericol.
Șoferul italian in vârsta de 35 de ani din Calabria a fost arestat preventiv și este cercetat pentru ucidere in culpa. Potrivit primelor estimări ale poliției șoferul ar fi folosit telefonul mobil in timp ce conducea.

- - - - - - - -

Mai mulți cetăţeni români se aflau în autocarul care s-a răsturnat ieri dimineață într-o râpă de pe marginea autostrăzii dintre Florenţa şi Siena, dar niciunul dintre ei nu este în stare gravă.

Ghidul turistic al autocarului, o rusoaică în vârstă de 41 de ani, a murit în drum spre spital, iar alte 37 de persoane sunt internate în spitalul din Siena și sunt în afara oricărui pericol.

Corespondenta noastră, Elena Postelnicu, amintește că șoferul autocarului a fost arestat preventiv și este cercetat pentru ucidere din culpă.

Potrivit primelor estimări ale poliției, el ar fi folosit telefonul mobil în timp ce conducea.


Etichete Italiaaccidentautocar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live