Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Laura Stoican, Olt

17 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1309
Comentează add

Mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Olt au anunţat că îşi suspendă mâine cursurile atât din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile cât şi a efectelor acestora.

Mai multe școli din judeţul Olt vor fi închise luni

laura-stoican-olt

Foto: blog.pentru-copii.net.

Mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Olt au anunţat că îşi suspendă mâine cursurile atât din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile cât şi a efectelor acestora. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Olt până la această oră este vorba despre şcolile din 25 de localităţi, respctiv Bărăști, Bobicești, Brebeni, Cezieni, Colonești, Cungrea, Curtișoara, Dobroteasa, Găneasa, Grădinari, Morunglav, Morunglav, Obîrșia, Oporelu, Optași, Piatra-Olt, Priseaca, Tătulești, Teslui, Valea Mare, Vădastra, Verguleasa, Vitănești, Vitomirești şi Vulturești. 

Motivul suspendării cursurilor îl reprezintă deficiențele la rețeaua electrică, cu  consecința imposibilității încălzirii școlilor.

Se depun toate eforturi pentru remedierea situației. 

Reprezentanţii ISU Olt au dat asigurări că, până la această oră nu au fost drumuri blocare sau restricționate, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe toate drumurile naționale și județene.

Se acționează cu 132 de utilaje pe cei peste 1200 de kilometri de drumuri naționale și județene și se imprăștie material antiderapant, în special în pante și curbe.

Din datele transmise de societatea care se ocupă cu distribuția energiei electrice, la această oră sunt zece localități nealimentate parțial cu energie electrică.

Echipele operatorului se află în teren pentru remedierea problemelor.


Etichete viscol și gerșcoli închiseOltzăpadăviscolISU Olt

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live