Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (continuare) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

26 Iulie 2017
Vizualizari: 720
Comentează add

La adunarea publică va fi lansat raportul de un an al activității Consiliului General și a Primarului General, raport realizat de ONG-urile respective.

Mai multe ONG-uri organizează o adunare publică în faţa Primăriei Capitalei

sergiu-stet

 

ONG-urile au anunţat printr-un comunicat de presă organizarea unei adunări publice în fața Primăriei Generale pentru lansarea raportului de un an al activității Consiliului General și a Primarului General. 
 
Raportul a fost realizat prin analiza hotărârilor de Consiliu General, monitorizarea directă a ședințelor de Consiliu General și analiza comunicatelor Primăriei Generale. 
 
Adunarea publică începe la ora 9:30 miercuri, 26 iulie, şi este organizată de Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România - OPTAR, ActiveWatch şi CeRe: Centru de Resurse pentru participare Publică. 
 
Organizațiile semnatare au urmărit atât modul în care principiile transparenței decizionale și participării publice sunt respectate, cât și agenda autorității publice locale pentru comunitate în perioada iunie 2016 – iunie 2017 (primul an de mandat).
 
În comunicatul de presă, asociaţiile menționează că au notificat Primăria Generală despre organizarea adunarii publice, conform Legii 60/1991, însă nu au  primit vreun răspuns în termenul legal. Ulterior, mai arată comunicatul de presă, Primăria Capitalei le-a comunicat organizatorilor că pe locul și la ora solicitată se desfășoară o altă adunare publică.
 
 

Etichete CeReActiveWatchOPTARadunare publicăGabriela Fireaprimărieraport

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live