Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 20 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Decembrie 2017
Vizualizari: 548
Comentează add

De vină pare să fie faptul că pentru aşa-numitele ore de aşteptare, adică perioadele în care nu ninge, firmele nu sunt plătite aşa că nu sunt interesate să participe la licitaţii.

Mai multe drumuri din Dâmboviţa ar putea rămâne înzăpezite

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

O iarnă cu zăpadă din abundenţă ar putea aduce probleme mari pentru aproape jumătate dintre drumurile judeţene din Dâmboviţa şi asta, pentru că nu au apărut la licitaţii firme dornice să le deszăpezească.

Printre cele care rămân descoperite în iarna aceasta se află şi drumul din munte. De vină pare să fie faptul că pentru aşa-numitele ore de aşteptare, adică perioadele în care nu ninge, firmele nu sunt plătite, dar şi faptul că în zonă nu prea mai sunt societăţi comerciale de construcţii care pot face faţă unor astfel de solicitări.

În aceste condiţii, societatea de lucrări, drumuri şi poduri din subordinea Consiliului Judeţean Dâmboviţa va trebui să suplinească absenţa firmelor de deszăpezire pe zonele respective, care însumează 250 km. La această soluţie se adaugă şi închirierea utilajelor, doar că în aceste condiţii, deszăpezirea ar putea fi făcută cu întârziere.


Etichete Dâmboviţazăpadălicitaţiefonduridrum munteutilaje

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live