Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Septembrie 2016
Vizualizari: 648
Comentează add

În România se înregistrează cea mai scăzută rată a infracţionalităţii din ultimii ani, susţine noul ministru de interne Dragoş Tudorache.

MAI: Cea mai scăzută rată a infracţionalităţii din ultimii ani

radiojurnal

Foto: facebook.com/ministeruldeinterne.

 În România se înregistrează cea mai scăzută rată a infracţionalităţii din ultimii ani, iar această tendinţă trebuie să continue, a afirmat noul ministru de Interne, Dragoş Tudorache, care şi-a anunţat astăzi priorităţile la conducerea instituţiei.

În ceea ce priveşte fenomenul migraţiei, el a precizat că ţara noastră a ştiut să îşi gestioneze frontierele şi că intenţionează să discute cu autorităţile din Serbia pentru a organiza patrule comune pe graniţa de vest.

Dragoş Tudorache: "În ultimele săptamâni au fost câteva incidente în care grupuri de imigranţi ilegali au testat frontiera României de vest, răspunsul ministerului a fost foarte prompt şi va continua să fie foarte prompt, intenţionăm să discutăm cu partea sârbă şi să organizăm patrule comune pentru a asigura integritatea totală a frontierei de vest. Nu putem să excludem că nu vor apărea  şi rute noi, în funcţie de evoluţia situaţiei din Turcia sau din Grecia şi de aceea pregătirea pe care trebuie să o avem la nivelul poliţiei de frontieră trebuie să fie maximă". 

Alte priorităţi ale ministrului Dragoş Tudorache se referă la buna organizare a alegerilor parlamentare din acest an, eficientizarea activităţii Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, reorganizarea sistemului de răspuns la situaţii de urgenţă şi combaterea infracţiunilor din domeniul silvic.


 


Etichete Româniacea mai scazuta rată a infracţionalităţii din ultimii aniministrul dragos tudorachemaiserbiafrontiere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live