Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 02 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Vasilescu

25 Noiembrie 2016
Vizualizari: 788
Comentează add

La Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Pipera se va lucra, începând de luni, în două schimburi, program 7,00 - 21,00, a anunțat ministrul.

MAI a luat măsuri pentru eliminarea cozilor la Direcţia Regim Permise

Ministrul de interne, Dragoş Tudorache, a anunţat o serie de măsuri pentru fluidizarea activităţii la Direcţia Permise şi Înmatriculări din Bucureşti, după ce şi astăzi sute de persoane au aşteptat la cozi impresionante pentru a-şi rezolva problemele.

Ministrul de interne, Draoş Tudorache, a anunţat că de luni la Direcţia Permise din capitală se va lucra în două schimburi, respectiv de la ora 7 dimineaţa până la 21.

Vor fi detaşaţi din aparatul central al Ministerului Afacerilor Interne 60 de angajaţi, detaşarea se va face pentru o perioadă de două luni, iar aceştia vor beneficia de instruire în acest week-end.

De asemenea, o altă măsură anunţată de ministrul Dragoş Tudorache: se vor putea face programări on-line, iar pentru acestea vor exista ghişee separate.

Ministrul şi-a arătat nemulţumirea faţă de situaţia creată şi a declarat că este inacceptabil ca sute de oameni să stea zilnic la coadă la ghişee, iar conducerea celor două instituţii, respectiv Direcţa de Permise şi Paşapoarte, dar şi prefecturile, să nu ia nicio măsură pentru a remedia acestă problemă.

O altă măsură anunţată este aceea că din 30 ianuarie 2017 Direcţia de Paşapoarte nu va mai avea sediul în Pipera.

Aceasta va funcţiona într-un mall din capitală.

În acest fel, vor exista mai multe ghişee pentru Direcţia de Înmatriculări şi Permise.

O altă măsură destul de importantă, ţinând cont de faptul că programările pentru proba traseu, atunci când cei care doresc să-şi ia carnetul se face foarte târziu în lipsa examinatorilor, din martie 2017, o dată ce persoana care a luat acel examen este declarată admisă, va putea să-şi aleagă în mod computerizat şi data la care să susţină traseul.


Etichete Ministrul de InterneDragoş TudoracheDirecţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din PiperaBucurestiIlfovghisee

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live