Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Campionatul European de Handbal Feminin: ROMÂNIA – UNGARIA Miercuri, 12 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Purcaru

28 Noiembrie 2017
Vizualizari: 413
Comentează add

Comisia specială privind legile justiţiei a mai decis că tot gratuite vor fi şi medicamentele sau protezele, toate aceste gratuităţi fiind neimpozabile

Magistraţii şi rudele acestora vor beneficia de asistenţă medicală gratuită

catalin-purcaru

 

Comisia specială privind legile justiţiei a decis că magistraţii, în activitate sau la pensie, precum şi soţii şi copiii acestora vor beneficia de asistenţă medicală, medicamente şi proteze gratuit.

Condiţiile de acordare sunt stabilite prin hotărâre de guvern, iar aceste drepturi nu au caracter salarial şi nu se impozitează. A fost modificat şi un articol privind pensia de serviciu pentru anumite categorii de procurori şi judecători, care au vechime în funcţii între 20 şi 25 de ani.

În aceste cazuri, cuantumul pensiei este micşorat cu un procent faţă de baza de calcul privind vechimea de cel puţin 25 de ani. Dezbaterile continuă, la această oră, în Comisia specială privind legile justiţiei, ne-a informat redactorul RRA Cătălin Purcaru.


Etichete comisia specială pentru justiţiemagistraţiipensia de serviciugratuităţi neimpozabile

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live