Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA „ –” LA „ + ” INFINIT (R) Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Septembrie 2015
Vizualizari: 831
Comentează add

Judecătorii şi procurorii atrag atenţia că legea creează dezechilibre în ceea ce priveşte remunerarea celor care exercită puterea judecătorească şi demnitari.

Magistraţi, nemulţumiţi de viitoarea salarizare a demnitarilor

radiojurnal

Foto: Arhivă. 

Peste o mie de magistraţi de la instanţele şi parchetele din ţară au semnat un memoriu adresat Consiliului Superior al Magistraturii şi Guvernului, în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de proiectul Legii de salarizare a personalului plătit din fonduri publice. 
 
Judecătorii şi procurorii atrag atenţia că legea creează dezechilibre în ceea ce priveşte remunerarea celor care exercită puterea judecătorească şi demnitarii care fac parte din legislativ sau executiv. 
 

Magistraţii solicită ca în funcţie de vechime şi funcţia ocupată în cadrul instanţelor, să fie plătiţi similar cu parlamentarii, membrii guvernului sau şefii din administraţia publică - ne-a precizat redactorul Mădălina Verman. 


Etichete o mie de magistraţiinstanţele şi parchetele din ţarămemoriu adresat Consiliului Superior al Magistraturii şi Guvernuluiproiectul Legii de salarizare a personalului plătit din fonduri publice

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live