Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 26 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ani Sandu

8 August 2019
Vizualizari: 765
Comentează add

Constructorul Astaldi a redus ritmul de lucru, iar conturile Metrorex au fost blocate din cauza unei datorii de 94 de milioane de lei a companiei de metrou către firma italiană.

Magistrala 5: Compania Metrorex aşteaptă răspuns din partea Astaldi

ani-sandu

 Şantierul metroului din Drumul Taberei. Foto: Arhiva/Alexandru Lancuzov.

Compania Metrorex aşteaptă cât mai curând un răspuns din partea antreprenorului care face lucrările la Magistrala de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei.

Constructorul Astaldi a redus ritmul de lucru, iar conturile Metrorex au fost blocate din cauza unei datorii de 94 de milioane de lei a companiei de metrou către firma italiană.

Datoriile vin după ce Astaldi a dat în judecată Metrorex şi a câştigat.

La cum stau lucrurile în prezent, metroul din Drumul Taberei s-ar putea să nu fie gata anul acesta, aşa cum intenţionează autorităţile române.

Directorul general Metrorex, Marin Aldea, spune pentru Radio România Actualităţi că nu consideră corectă condiţionarea lucrărilor de plata datoriei, având în vedere că plăţile pentru Magistrala 5 de metrou sunt la zi.


Marin Aldea: Problema trebuie rezolvată cât mai repede. Conturile companiei trebuie deblocate. Vom încerca să plătim aceste datorii până la sfârșitul anului. Vom face o reeşalonare a acestor obligații de plată pe care le mai avem, dar asta nu ar trebui să împieteze asupra continuării lucrărilor la Magistrala 5 de metrou.


Etichete magistrala 5metrorexastaldilucraridrumul tabereidatoriimarin aldea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live