Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

21 Februarie 2019
Vizualizari: 1168
Comentează add

Un lanţ de magazine exclusiv pentru tranzacţionarea produselor oferite de fermierii români va fi deschis prin Casa Română de Comerţ Agroalimentar "Unirea".

Magazine pentru tranzacţionarea produselor oferite de fermierii români

florin-lepadatu

Un lanţ de magazine exclusiv pentru tranzacţionarea produselor oferite de fermierii români va fi deschis prin Casa Română de Comerţ Agroalimentar "Unirea", a anunţat, miercuri, ministrul agriculturii, Petre Daea.

Prezent în Ialomiţa pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare a unui ansamblu de irigaţii, ministrul a declarat că prima tranzacţie prin Casa Română de Comerţ Agroalimentar "Unirea" va fi în colaborare cu bursa de peşte de la Tulcea.

Petre Daea: "Chiar astăzi am avut o discuţie cu cel ce conduce această societate, spunând că în zilele următoare vom trimite în judeţe, prin direcţiile agricole, solicitarea de a cunoaşte exact unde şi ce se produce, pentru a trece la încheierea de contracte de preluare a produselor respective."

Casa Română de Comerţ Agroalimentar "Unirea" este o societate pe acţiuni cu capital integral de stat, înfiinţată luna trecută special pentru preluarea şi desfacerea mărfurilor autohtone, aminteşte corespondenta RRA, Clementina Tudor.


Etichete Hipermarketsupermarket

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live