Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 09 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

15 Martie 2020
Vizualizari: 636
Comentează add

Transportatorii români blocați la granița Italiei cu Slovenia au început să tranziteze teritoriul sloven, situația din teren indicând debutul unei fluidizări a traficului.

MAE face demersuri pentru transportatorii români blocați

carmen-gavrila

Foto arhivă

Ministerul Afacerilor Externe, inclusiv prin misiunile diplomatice și oficiilor consulare ale României din Slovenia, Austria și Ungaria, a continuat împreună cu Ministerul Transporturilor demersurile în favoarea transporturilor românești de mărfuri blocate în Europa.

Astfel, transportatorii români blocați la granița Italiei cu Slovenia au început să tranziteze teritoriul sloven, situația din teren indicând debutul unei fluidizări a traficului.


Ministerul Afacerilor Externe precizează că reprezentanți ai Ambasadei României la Ljubljana și ai Consulatului General al României la Trieste s-au deplasat la punctul de frontieră Fernetti de la frontiera italo-slovenă pentru a oferi asistență transportatorilor români (inclusiv apă și alimente).


De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe menționează că, la acest moment, la intrarea în Austria și Ungaria nu mai există blocaje pentru tranzitul de marfă.

Editor Web: R.S.


Etichete maetransportatoriministerul transporturilorcoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live