Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Martie 2019
Vizualizari: 966
Comentează add

Persoanele care se vor afla în zona vizată trebuie să se asigure că deţin un act de identitate valabil şi că nu transportă, arme, substanţe sau echipamente cu regim special.

MAE anunţă restricţiile de azi din Paris - sectorul L'Elysee

radiojurnal

   Foto: Arhivă/ Daniela Coman.

Ministerul Afacerilor Externe din România, informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Franţa că, astăzi, începând cu ora 6.00 - ca urmare a violenţelor comise în precedentele manifestări ale reprezentanţilor 'vestelor galbene' - autorităţile franceze au interzis circulaţia vehiculelor cu motor în sectorul L'Elysee, transmite Agerpres.

Persoanele care se află în acest perimetru şi în zonele limitrofe, precum şi perimetrul care include Preşedinţia Republicii Franceze şi Adunarea Naţională, trebuie să se asigure că deţin un act de identitate valabil şi că nu transportă, fără motiv, arme de foc şi muniţie, articole pirotehnice, substanţe periculoase, echipament de disimulare, pentru a nu putea fi identificaţi sau echipamente de protecţie, destinate contracarării mijloacelor utilizate de reprezentanţii autorităţilor pentru menţinerea ordinii publice.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris, apelurile fiind preluate în regim de permanenţă.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă", care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie, transmite Agerpes.


Etichete maeparisveste galbene

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live