Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

27 Noiembrie 2017
Vizualizari: 918
Comentează add

Premierul a discutat astăzi cu senatorii şi cu deputaţii PSD despre proiectul de buget pe anul 2018 care urmează să fie aprobat săptămâna viitoare în guvern

M. Tudose: Proiectele locale vor primi finanţare după o listă de priorităţi

-

Premierul Mihai Tudose foto: www.gov.ro

Premierul Mihai Tudose a anunţat că modificările la Codul Fiscal convenite cu reprezentanţii mediului de afaceri vor fi aprobate, prin amendamente, în cadrul dezbaterii din Parlament a ordonanţelor de urgenţă.

Şeful executivului s-a întâlnit astăzi atât cu senatorii, cât şi cu deputaţii PSD, pe tema proiectului bugetului de stat pe anul 2018, care urmează să fie aprobat săptămâna viitoare în Guvern.

Mihai Tudose le-a cerut colegilor săi să dea prioritate proiectelor de dezvoltare locală pentru care solicită finanţare.

Mihai Tudose: "Toată lumea, evident că vrea o mulţime de proiecte locale şi este normal, după 27 de ani în care foarte multe lucruri nu s-au făcut. Ce am vorbit cu colegii?! Ca şi parlamentari, înţeleg şi ei presiunea.

Au înţeles şi domniile lor că nu se poate rezolva tot ce nu s-a rezolvat 27 de ani în şase luni sau în doi ani, ci vorbim de o prioritizare. Trebuie strânse toate proiectele şi aplicată o prioritizare! Fiindcă este normal întâi să facem canalizare şi apă şi, apoi, astfalt. Sau, unde venim cu autostrada, să nu mai facem şi un drum naţional."

Întrebat de ziarişti, premierul Tudose a explicat că impozitul zero pentru salariile mai mici de 2000 de lei va fi aplicat, aşa cum este prevăzut şi în programul de guvernare, atunci când va putea fi implementat şi impozitul pe venitul global, transmite redactorul RRA Angela Matei.


Etichete GuvernMihai Tudoseproiectul de bugetPSDproiectele de dezvoltare locală

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live