Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Luni, 18 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

11 Iulie 2017
Vizualizari: 886
Comentează add

Premierul a mai anunţat că săptămâna aceasta au fost deblocate fonduri europene de 600 de milioane de euro

M. Tudose: Nu vom introduce acel impozit suplimentar pe cifra de afaceri

andrei-serban

Întâlnirea premierului Mihai Tudose cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk foto: gov.ro

Premierul Mihai Tudose a anunţat la Bruxelles că guvernul va renunţa la introducerea impozitului pe cifra de afaceri şi va rămâne în vigoare impozitul pe profit. Prim-ministrul i-a asigurat pe oficialii europeni că România va oferi stabilitate şi predictibilitate economică.

La o conferinţă de presă, după întâlnirile avute, premierul Mihai Tudose a anunţat şi deblocarea săptămâna aceasta a şase sute de milioane de euro fonduri europene pentru ţara noastră.

El a precizat şi că a convenit cu interlocutorii săi ca miniştrii cu sarcini în relaţia cu Uniunea Europeană să vină cel puţin o dată pe lună la Bruxelles pentru a prezenta comisarilor europeni situaţia reală din România.

Mihai Tudose: "Cel puţin o dată pe lună, toţi miniştrii implicaţi în proiecte europene vor veni la Bruxelles, vor vorbi cu comisarii, vom avea contacte regulate la nivel de Consiliu şi Comisie, pentru ca ceea ce facem noi în România să nu mai ajungă la Bruxelles distorsionat, să nu mai existe deosebiri majore între realitate şi percepţie."

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit astăzi la Bruxelles cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ne-a informat trimisul RRA Andrei Şerban.


Etichete Mihai Tudosevizita la BruxellesDonald Tuskimpozitul pe cifra de afaceriimpozitul pe profit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 atentionare-nowcasting
X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live