Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Marţi, 17 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Septembrie 2017
Vizualizari: 893
Comentează add

Premierul s-a întâlnit la Palatul Victoria cu o delegaţie a companiei Ford, condusă de vicepreşedintele Andrew McCall

M. Tudose: Autostrada Piteşti-Sibiu va fi gata până la sfârşitul mandatului

radiojurnal

  Premierul Mihai Tudose foto: Arhivă

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, astăzi, la Palatul Victoria, cu o delegaţie a companiei Ford, condusă de vicepreşedintele Andrew McCall. Acesta a vorbit despre stadiul implementării investiţiei Ford de la Craiova, inclusiv despre crearea celor aproape 1.700 de noi locuri de muncă, anunţate deja de Ford.

Potrivit premierului, industria auto este foarte importantă pentru economia românească, atât din perspectiva ponderii sale în dezvoltarea Produslui Intern Brut, cât şi socială, prin crearea de noi locuri de muncă.

Mihai Tudose a explicat că România este un mediu favorabil pentru creşterea investiţiilor, iar dezvoltarea fabricii Ford de la Craiova confirmă acest lucru. În opinia sa, investiţii mai multe înseamnă mai multe slujbe bine plătite.

Şeful executivului român şi vicepreşedintele Ford au discutat şi despre infrastructură. În acest context, premierul Tudose a menţionat că autostrada Piteşti-Sibiu şi legătura între Piteşti şi Craiova sunt priorităţi ale guvernului, urmând să fie finalizate până la sfârşitul mandatului.


Etichete 107029107024107016

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live