Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL Luni, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Ianuarie 2018
Vizualizari: 360
Comentează add

Premierul Mihai Tudose nu a luat încă o decizie în privinţa solicitării de demitere a şefului Poliţiei Române.

M. Tudose: Are o săptămână domnul Despescu să îmi prezinte concluziile

radiojurnal

Premierul Mihai Tudose. Foto: gov.ro.

Premierul amână luarea unei decizii în ceea ce priveşte solicitarea făcută de ministrul de interne, Carmen Dan, de a-l demite pe şeful Poliţiei Române.

Mihai Tudose i-a dat o săptămână lui Bogdan Despescu pentru a-i prezenta un raport despre măsurile luate în scandalul poliţistului pedofil.

Premierul a mai precizat că a aflat din anumite surse că persoana propusă de Carmen Dan ca interimar în fruntea IGPR ar fi refuzat să preia această funcţie.

Mihai Tudose: "L-am rugat pe domnul Despescu ca într-o săptămână să îmi prezinte măsurile luate de domnia sa în acea săptămână pentru remedierea situaţiei. Ceea ce totuşi trebuie remarcat este că acel făptaş a fost prins totuşi în două zile, e o notă foarte bună pentru poliţie. De ce nu s-au luat şi alte măsuri sau unde lucrurile au scârţâit, repet, are o săptămână domnul Despescu să îmi prezinte concluziile".

Ministrul de interne, Carmen Dan, a declarat că se aşteaptă ca mai mulţi şefi din Poliţia Română să se retragă din funcţii, după ce s-a aflat că bărbatul acuzat de pedofilie lucra la Poliţia Rutieră şi că acesta a trecut cu succes, în ultimii ani, mai multe teste psihologice.


Etichete Premierul Mihai Tudosedeciziesolicitării de demitere a şefului Poliţiei Românecarmen danpolitistul pedofilbogdan despescudemisieteste psihologiceigpr

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live