Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Bucur

1 Mai 2018
Vizualizari: 983
Comentează add

Aur și bronz pentru România, marți, la Europenele de lupte din Rusia.

Lupte: Aur european pentru România, după o pauză de 11 ani

gabriel-bucur

  Sursa foto: F.R. de Lupte

Mihai Mihuț a adus prima medalie europeană de aur pentru România după o pauză de 11 ani, marți, când a ieșit campion la categoria 63 de kilograme la greco-romane, la Campionatele Europene de lupte de la Kaspiisk, în Rusia.

În aceeași zi, tot la stilul greco-roman, Alin Alexuc Ciurariu a obținut medalia europeană de bronz la categoria 130 de kilograme.

Mihai Mihuț l-a învins în finală pe norvegianul Stig-Andre Berge, după ce, în optimi, a trecut de francezul Leo Alexandre Sylvain Tdudezca, în sferturi l-a învins pe bulgarul Nikolai Ivanov Vichev, iar în semifinale a câștigat lupta în fața rusului Zaur Kabaloev.

Alin Alexuc Ciurariu a primit bronzul după ce l-a învins pe vicecampionul european, ungurul Balint Lam. În calificări, Alexuc l-a învins pe cehul Stepan David, pentru ca apoi să-l învingă pe lituanianul Mantas Knystautas, în sferturi, și să fie învins, în semifinale, de turcul Riza Kayaalp, care are trei medalii de campion mondial și șase medalii de campion european.

Lotul format din cei 14 sportivi cu care România participă la Campionatele Europene de lupte de la Kaspiisk, Rusia, este antrenat de Anton Arghira și Petrică Cărare.


Etichete campionatele europene de luptemihai mihutalin alexuc ciurariuaurbronzlupte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live