Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Vineri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Isopescu

16 Noiembrie 2016
Vizualizari: 618
Comentează add

Meteorologii spun că deşi au apărut primele ninsori, iarna se va simţi cu adevărat din luna ianuarie. Autorităţile dau asigurări că facturile nu vor creşte.

Lunile noiembrie şi decembrie vor fi mai calde decât de obicei

bogdan-isopescu

  Foto: Arhivă.

Meteorologii spun că deşi au apărut primele ninsori, iarna se va simţi cu adevărat din luna ianuarie, în timp ce noiembrie şi decembrie vor fi mai calde decât de obicei.

Autorităţile şi companiile cu activitate în domeniul energiei au dat asigurări că rezervele necesare de combustibil se află deja în depozite şi, totodată, facturile nu vor creşte.  

"De la 1 aprilie, Guvernul nu va mai institui preţuri reglementate la gazele naturale achiziţionate pentru consumatorii casnici. Achiziţia de gaze naturale se va face în mod liber. Vom monitoriza piaţa în continuare, până  în  2021, vom stabili tarife de furnizare reglementate pentru consumatorii protejaţi. Trebuie să gestionăm modul de formare a preţurilor, tocmai pentru a evita salturile şi, în special, măririle de preţ", a declarat Niculae Havrileţ, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.


Etichete Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul EnergieiNiculae HavrileţANREenergiepreşfactură. zăpadăfrig

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live