Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Aprilie 2021
Vizualizari: 354
Comentează add

Luna viitoare vor fi organizate mai multe evenimente culturale pilot, pentru a se testa condiţiile pentru revenirea la normalitate.

Luna viitoare vor fi organizate mai multe evenimente culturale pilot

radiojurnal

Photo: facebook.com/UntoldFestival.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI :  Luna viitoare vor fi organizate o serie de evenimente culturale pilot, pentru a se testa condițiile în care ne putem întoarce la normalitate după pandemie.

Anunțul a fost făcut de premierul Florin Cîțu, care a dat ca exemplu Bucureștiul și Cluj-Napoca.


Florin Cîţu: În București vor fi câteva evenimente pilot și vom vedea spectacolele, Teatrul Naţional cred că este unul și unul la Opera Română. Aceste evenimente vor avea loc în perioada următoare, după aceea vom vedea exact implicațiile, la o săptămână sau două după. Tocmai am vorbit cu domnul primar al Clujului, care dorește să facă și domnia sa un eveniment similar, un eveniment-pilot la Cluj. După ce avem aceste informații, putem să vorbim mai mult.


Realizator: Florin Cîțu a reafirmat că ținta Guvernului o reprezintă cinci milioane de români vaccinați la 1 iunie și din acel moment se va putea discuta altfel despre revenirea la normalitate - ne-a informat redactorul nostru Andrei Șerban.


Etichete festivaluntoldevenimente(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live