Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Între prieteni

20 Februarie 2020
Vizualizari: 845
Comentează add

Una din cele mai bune voci ale jazzului românesc, Luiza Zan a fost invitata lui Dan Creța, la RRA.

Luiza Zan - o voce de excepție a jazzului românesc Luiza Zan - o voce de excepție a jazzului românesc - Conține video

intre-prieteni

Una din cele mai bune voci ale jazzului românesc, Luiza Zan a fost invitata lui Dan Creța, la RRA.

Cu naturalețe, blândețe și siguranță de sine, Luiza a vorbit despre proiectele muzicale, despre momentul în care a descoperit jazzul, ascultându-l la un CD pe Nat King Cole, dar și  despre  viața de familie și mai ales despre ce o inspiră.


"Locul cel mai frumos pentru mine este casa părintească, un sat mic, lângă pădure unde nu am nevoie de muzica , de CD, de radio. Imi sunt suficiente  sunetele naturii ,râului,  copacilor și bufnițelor din acoperiș".

Un cadou frumos oferit de Ziua Îndrăgostiţilor sau de Dragobete. Sau, pur şi simplu, o seară de muzică bună în prag de primăvară. Joi, 20 februarie de la ora 19:00, la Sala Radio, Luiza Zan - una dintre cele mai apreciate voci în jazz-ul românesc, propune publicului un concert în ritm de swing, sub titlul Dragobete’s Wings, alături de Big Band-ul Radio şi Jazzpar Trio (Gaspar Almos, Gaspar Csaba, Vitalyos Lehel).

O muzică vioaie, în tempo rapid, aceasta este esenţa proiectului Luiza Zan & Jazzpar Trio. Big Band-ul Radio dirijat de Ionel Tudor va susţine cu forţă şi vitalitate muzica invitaţilor săi, în vreme ce publicul va fi invitat să savureze piese celebre - un mic extras din Cartea Junglei, clasicele Minor Swing, Lady Be Good, Four şi surprize dedicate zilei de Dragobete.


Etichete Luiza Zanjazz românescintre prieteni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live