Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL Marţi, 19 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Septembrie 2017
Vizualizari: 722
Comentează add

El a declarat că, în momentul în care se va pune în discuţie modificarea Constituţiei, aceasta să fie una dintre primele schimbări.

Ludovic Orban susţine eliminarea reglementării prin ordonanţă de urgenţă

radiojurnal

Ludovic Orban. Foto: facebook.com/pnl.ro

Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal au o serie de şedinţe la Neptun, unde îşi vor stabili priorităţile pentru perioada următoare.

La începutul şedinţei Biroului Politic Naţional de astăzi, preşedintele liberal, Ludovic Orban, a susţinut eliminarea reglementării prin ordonanţă de urgenţă.

El a declarat că, în momentul în care se va pune în discuţie modificarea Constituţiei, aceasta să fie una dintre primele schimbări.


Ludovic Orban: Trebuie interzise ordonanţele de urgenţă. Şi când va veni momentul să discutăm despre modificarea Constituţiei, trebuie susţinută interzicerea ordonanţelor de urgenţă. Guvernul are la dispoziţie angajarea răspunderii, are la dispoziţie procedura de urgenţă. Nu avem nevoie de ordonanţe de urgenţă. Cât timp se va permite în Cosntituţie, orice guvern va fi tentat să abuzeze de această prevedere legală. Nu putem accepta ca doi, trei oameni care ajung întâmplător într-o structură de putere să emită acte normative cu caracter de lege.


Realizator: Ludovic Orban mai susţine schimbarea modului de legiferare, în sensul emiterii unor legi clare care să nu permită excepţii sau derogări.


Etichete ludovic orbanpnlsusţine eliminarea reglementării prin ordonanţă de urgenţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 atentionare-nowcasting
X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live