Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

12 Noiembrie 2021
Vizualizari: 708
Comentează add

Declaraţii ale fostului lider PNL, Ludovic Orban, după decizia de excludere din partid.

Ludovic Orban: Sunt onorat că sunt victima unei găști demolatoare

-

Ludovic Orban.          Foto: Agerpres.

La şedinţa Biroului Executiv al PNL s-a dat un vot pentru propunerea de excludere din partid a fostului lider liberal, Ludovic Orban. El a primit o decizie de excludere, dar aceasta trebuie să fie validată de Consiliul Politic Naţional. Ludovic Orban a ieşit supărat din şedinţă şi s-a declarat dezamăgit de decizia actualei conduceri după tot ceea ce a făcut în PNL în 31 de ani.

Ludovic Orban: Sunt onorat că sunt victima unei găști demolatoare, care a luat o decizie absurdă: în loc să plece ei de la conducerea partidului sau să se excludă pe ei pentru ceea ce au făcut, au formulat propunerea de excludere a mea din Partidul Național Liberal. Decizia de astăzi mă face un om liber, liber să îi reprezint pe toți cetățenii de bună-credință, pe toți oamenii din țara asta care cred că au șansa să fie reprezentați corect la nivel politic. Nu-mi pare rău de nimic din ceea ce am făcut în ultimii 31 de ani.

Votul pentru propunerea de excludere a fost secret, s-au înregistrat 31 de voturi pentru şi două împotrivă. Decizia conducerii PNL vine după ce Ludovic Orban a lansat în ultima perioadă acuzaţii repetate a adresa actualei conduceri a partidului şi la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Ludovic Orban a demisionat şi din grupul parlamentar la PNL şi a fost urmat de alţi 16 deputaţi şi senatori liberali, însă nici unul nu a plecat până acum din partid.


Etichete (ii)pnlorbanexcludere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live