Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Mai 2017
Vizualizari: 1175
Comentează add

Marţi este ultima zi în care se mai pot depune candidaturi, iar noul preşedinte al PNL va fi ales la congresul de luna viitoare

Ludovic Orban şi Cristian Buşoi candidaţi la preşedinţia PNL

radiojurnal

Liberalii Ludovic Orban şi Cristian Buşoi şi-au depus astăzi oficial candidaturile pentru preşedinţia PNL. Ludovic Orban a declarat că doreşte ca moţiunea sa, intitulată "Forţa dreptei", să devină programul de guvernare al PNL.

La rândul său, Cristian Buşoi a afirmat că vrea schimbarea actualului mesaj al partidului şi revenirea liberalilor la guvernare.  Cristian Buşoi: "Trebuie să facem o schimbare. În primul rând, o schimbare de mesaj. PNL trebuie să vină cu măsuri cu care să ne identificăm. PNL trebuie să redevină parterul mediului de afaceri românesc.

Ca membru PNL, am dovedit întotdeauna seriozitate, ataşament, decizie şi o motivare foarte clară de a face o bună imagine în toate poziţiile pe care le-am ocupat cu sprijinul sau în numele PNL. Voi purta această campanie vorbind cu fiecare delegat în parte, fără atacuri şi fără adversităţi."

Mâine este ultima zi în care se mai pot depune candidaturi, iar noul preşedinte al PNL va fi ales în cadrul congresului partidului care va avea loc luna viitoare.


Etichete Ludovic Orban"Forţa dreptei"Cristian Buşoicandidaturi la preşedinţia PNLcongresul PNL

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live