Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

19 Ianuarie 2021
Vizualizari: 157
Comentează add

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a făcut primele precizări legate de criticile pe care i le aduc unii membri din conducerea partidului.

Ludovic Orban răspunde contestatarilor din partid

florin-lepadatu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a făcut azi primele precizări legate de criticile pe care i le aduc, în această perioadă, unii membri din conducerea partidului.

Reporterul Alian Bordeiaşu aminteşte că Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, de exemplu, au criticat prestaţia liderului liberal şi au apreciat că este nevoie de o schimbare la vârful partidului.

Ludovic Orban consideră că aceste probleme trebuie discutate strict în cadrul structurilor statutare ale partidului:


Ludovic Orban: Președintele Partidului Național Liberal este ales de congres. Partidul Național Liberal a avut un congres în iunie 2017 și va avea un congres în cursul acestui an. Până la acest congres, eu sunt președinte. Dacă mă voi hotărî să candidez pentru noul mandat, voi anunța public acest lucru. Orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale Partidului Național Liberal și acolo discut cu colegii mei, nu în spațiul public.


Etichete ludovic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live