Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CALENDAR CULTURAL Sâmbătă, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

21 Iunie 2020
Vizualizari: 255
Comentează add

Premierul Ludovic Orban a anunțat ieri, la Vatra Dornei, că nu exclude prelungirea stării de alertă şi a făcut un nou apel la respectarea regulilor de igienă.

Ludovic Orban: Nu exclud prelungirea stării de alertă

radio-romania-actualitati

Ludovic Orban.  Foto: gov.ro

Autoritățile au anunțat ieri 330 de noi cazuri de coronavirus, fiind a patra zi consecutiv când se înregistrează peste 300 de infectări.

Bilanțul a ajuns astfel la 23.730. Ieri au fost raportate și 16 decese, numărul celor care au murit fiind de 1.500. La terapie intensivă sunt internați 190 de pacienți.

Dacă numărul îmbolnăvirilor va crește în acest ritm, autoritățile intenționează să ia noi măsuri.

Premierul Ludovic Orban a anunțat ieri, la Vatra Dornei, că nu exclude prelungirea stării de alertă şi a făcut un nou apel la respectarea regulilor de igienă.

El a spus oamenilor de afaceri din industria ospitalității, care au cerut relaxarea restricțiilor, în special redeschiderea restaurantelor, că repornirea acestei ramuri a economiei se va face doar dacă evoluția pandemiei o va permite.


Ludovic Orban: Dacă se poate, da; dacă nivelul de răspândire a virusului nu va depăși anumite limite, se va putea, dacă nu, nu. Aţi văzut, măsurile le-am luat din 15 în 15 zile, în mod gradual, am așteptat să vedem efectul ca să nu apară o creștere semnificativă a numărului de îmbolnăviri. Dacă se va întâmpla acest lucru, o să mai stopăm relaxările care erau prevăzute în plan; dacă nu, le vom lua.

(RS)


Etichete romanialudovic orban(RS)coornavirusinfectaristare de alerta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live