Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

9 Noiembrie 2020
Vizualizari: 338
Comentează add

Ludovic Orban la "Ora primului-ministru", în Parlament

alina-stanuta

 Foto: gov.ro

Prim-ministrul Ludovic Orban vine astăzi în Parlament, la Camera Deputaţilor, la solicitarea PSD şi ar urma să dea detalii despre stadiul elaborării bugetului de stat pe anul viiitor.
 
Social democraţii i-au acuzat pe liberali că ar ţine proiectul de buget ascuns, pentru că ar conţine creşteri de taxe şi impozite.
 
Sunt acuzaţii fără nicio bază reală, a spus deja premierul, care a subliniat că investiţiile vor fi cheia creşterii veniturilor bugetare în 2021. 
 
Reporter: Social democrații spun că bugetul trebuie să intre în procesul de transparentizare publică și menționează că, potrivit datelor pe care le dețin, în proiectul de buget pentru 2021 sunt prevăzute creșteri de taxe și impozite.
 
De cealaltă parte, premierul Ludovic Orban a declarat că obiectivul guvernării liberale este acela de a adopta proiectul de buget pentru anul viitor până la data de 31 decembrie 2020, cel mai probabil după învestirea noului executiv, adică între Crăciun și Anul Nou.
 
El a punctat că, la baza construcției viitorului buget, nu vor fi luate în calcul noi taxe și impozite.
 
„Nu vom introduce nicio taxă suplimentară și nu vom crește taxele și impozitele”, a mai precizat Ludovic Orban, care a menționat că viitorul buget va urmări să asigure investiții în infrastructura de transport, sănătate sau învățământ și, pe de altă parte, va prevedea toate resursele financiare necesare pentru plata salariilor și a pensiilor.
 
(PH)

Etichete ludovic orbanparlamentimpozit(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live